nedelja, 22. november 2009

Kaj o meni pravijo zvezde?;)

Kaksni so ljudje, rojeni s Soncem v znamenju Rib

Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, so zelo obcutljivi in dojemljivi za razpolozenje okolice. Imajo neskoncno intuicijo in posedujejo ogromno modrosti.

Zelo so samokriticni, navadno celo prevec, kar jim otezuje doseganje ciljev. Imajo mocan cut za etiko in estetiko. So zasanjani in leteci, pesniske in umetniske duse, cesto jih najdemo med glasbeniki, umetniki in igralci.

Zelo so priljubljeni in veckrat v centru dogajanja. Ranljivi so in hitro spreminjajo razpolozenje. Imajo izreden smisel za humor in so zelo nadarjeni za katerokoli obliko umetniskega ustvarjanja.

Raztreseni, muhavi, z veliko domisljije

Mnoge Ribe so lepi in cedni ljudje, topli in mili, a kaoticni, skrivnostni, muhasti in neulovljivi. Veckrat so popolnoma neprakticni in neodlocni.

Razvijati morajo samozavest in smisel za cilje, skusajo naj se bolje organizirati in nacrtovati svoje delovanje. Nauciti se morajo tudi postaviti se zase. Otresejo pa naj se muhavosti, opravicevanja in mutenja, kaoticnosti in pretiranega nihanja razpolozenja. Ribe naj dosti plesejo in se veselijo, vzamejo naj si cas tudi zase (ne le za druge). Meditirajo naj in tu najdejo svoj mir in smisel. In ustvarjajo naj!

Ribe imajo sposobnost dojemanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti kot celote. Kreativni in poduhovljeni ljudje so, socutni in polni ljubezni in razumevanja. Pred tezavami bezijo v sanjarjenje in samopomilovanje. Njihov zivcni sistem je zelo obcutljiv - prav tako tudi stopala, noge in drobne kosti. Nagnjeni so k boleznim, ki jih je tezko diagnosticirati.

Kaksni so ljudje, rojeni z Luno v znamenju Device

Ljudje z Luno v Devici so zelo zadrzani. Sramezljivi so in zaprti, lahko delujejo hladni, a se v resnici le zelo tezko sprostijo. Ponavadi niso dobivali prav veliko ljubezni in pozornosti ali pa so imeli zelo strogo vzgojo; morda staromodno mater ali pa npr. babico z mocnim vplivom.

To je zelo natancna, zanesljiva, pridna Luna, navajena se tako duha ubijajocih poslov, z izrednim obcutkom za organizacijo in razumevajoca do drugih. Vsega se loti metodicno in organizirano, je naravnost pikolovska. Zna biti zelo skromna, uziva pri malih opravkih in ima cudezne roke.

Vse mora biti na svojem mestu

Zelo rada ima urejenost, skrbna gospodinja je, vcasih pa, za ostale druzinske clane oz. za njeno okolje, vecna zaskrbljena godrnjavka z nenehnimi skrbmi in tezavami ali, se huje, z boleznimi.

Ljudje, ki so rojeni z Luno v tem znamenju, imajo zelo analiticen in inteligenten um. Vsako stvar skrbno analizirajo in pregledajo s kriticnim ocesom budnega opazovalca. So zelo mladostnega videza in ponavadi svetli (razen ce ni kaksen drug dejavnik v horoskopu mocnejsi).

Zelo priporocljivo zanje bi bilo, da bi se resnicno sprostili v svojem dojemanju sveta in sledili vodilu: Zaupaj! Zelo so prakticni, spretnih rok in hitrega uma. Zelo so tudi nadarjeni za podrobnosti in stevilke.

Cesto imajo tezave s prebavo in z zelodcem. Ne marajo mocno kislih ali pikantnih jedi, ponavadi se veliko ukvarjajo z zdravjem in zdravo prehrano, prisegajo na caj in naravno medicino, v najslabsem primeru pa so hipohondri.

So zelo skrbni in se radi zrtvujejo za druge. Zmeraj zelijo ustreci, a vcasih tezko resnicno razumejo custva in potrebe drugih.

Kaksni so ljudje, rojeni z Ascendentom v znamenju Bika

Venera, ki vlada temu znaku, lahko nameni cloveku, rojenemu z Ascendentom v Biku, bujno, robato in neotesano postavo, ustvarja pa tudi najbolj prefinjene in plemenite ljudi; v vsakem pa je nekaj mehkega, prijaznega in domacega.

To je clovek mirne in uglajene narave, navadno bolj tih in zadrzan. Je varcen, vendar ne skop, in se rad prepusca posvetnim uzitkom. Je precej trdega razmisljanja in le pocasi sprejema novosti - se posebej, ce to spreminja njegov skrbno zgrajeni svet. Prav zaradi tega ni sposoben sprejemati naglih odlocitev in se pocuti zelo utesnjenega, kadar je postavljen pred dejstvo. Vendar pa, ko nekaj sprejme ali se novega nauci, ima to zelo trdno zasidrano v svojem spominu in ne pozabi niti najmanjse podrobnosti.

Mirni, zanesljivi, umetniski

To je zanesljiv, marljiv in vztrajen clovek, ki redko odstopa od zacrtane poti. Ceprav je mirne narave, vcasih tudi eksplodira, in takrat je kot podivjan bik in se tezko kontrolira.

V sebi ima nekaj umetniskega, vse, kar pocne, navdihne s svojim razvitim cutom za estetiko - prav vsak ima doma lepe roze, je odlicen kuhar ali morda poznavalec vin ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar