torek, 19. januar 2010

da vidmo, če bo kej res;)

Horoskop za leto 2010

RIBI

ribi19.2. - 20.3.
Zima (od 21. decembra do 21. marca)

Po glavi vam bo rojilo samo delo in to, kako pokazati svetu, da ste najboljši. Priložnosti za potrditev bo več kot dovolj, to obdobje lahko izkoristite tudi v študijske namene in zablestite. Za ljubezen si boste vzeli čas šele februarja, kasneje marca pa bo še toliko bolj romantično in poglobljeno. Nekatere ribe se lahko srečate z nekdanjo ljubeznijo.

Pomlad (od 21. marca do 21. junija)

Iz dneva v dan boste bolj čutni in čuteči, prepuščali se boste toku in počeli tisto, kar vam narekuje srce, ne razum. Tudi maja imate veliko možnosti za srečo v dvoje, morda spoznate sorodno dušo, ki ste jo iskali, Venera bo v vaš objem pripeljala same potencialne kandidate! Pripravite se na pomembno karierno spoznanje ali večjo poslovno spremembo, ki jo boste sčasoma pozdravljali iz srca.

Poletje (od 21. junija do 21. septembra)

Čeprav boste res neutrudljivo živahni, boste čutili, da ste veliko manj raztreseni, kot ste bili, in da na dogajanje okoli sebe zelo zavestno vplivate. Kljub dinamičnemu vplivu Marsa pa boste pogosto razdražljivi, ker bo tak tempo za vas preprosto prehud. Treba bo poiskati senco in potrpeti do prvih jesenskih sapic, ki vas bodo čustveno zdramile iz otopelosti in rutine.

Jesen (od 21. septembra do 21. decembra)

Za fenomenalen začetek jeseni se boste spet lahko priklonili Marsu, ki vam bo v znamenju Škorpijona tja do konca oktobra na široko odpiral vrata v svet strasti in senzualnih užitkov. Vaša samozavest bo opazna in magnetna ter še bolj izrazita, če ste samski. Decembra bo njegov vpliv ublažila, a zato toliko bolj poglobila Venera. Čeprav boste nenehno zelo zaposleni, boste ljubezen postavljali na prvo mesto.

Ni komentarjev:

Objavite komentar